Blog

22 Shkurt, 2021
FAQ

Shtatëzania- Pyetjet më të shpeshta

Sa kalori më shumë duhet të marrr gjatë shtatzanisë? A duhet të ushqehem dyfish? Mbi këtë temë, pothuaj të gjitha gratë shtatëzëna kanë një ide të […]
1 Nëntor, 2020
Diagnoza e shtatzanisë

DIAGNOZA E SHTATZANISË

Përkufizime • Primipare: Nje grua e cila ka lindur qoftë edhe njëherë një fetus ose fetuse që jane të jetueshëm. Kështu që plotësimi i një shtatzanie […]
12 Shtator, 2020

Mirë se erdhe në #duacommunity

Gjithcka nis me vështrimin mbi ato dy vizat në testin e shtatëzanisë… Me dhjetëra mendime, ndjesi, pasiguri dhe mbi te gjitha me kuriozitetin më të madh […]