Blog

September 12, 2020

Mirë se erdhe në #duacommunity

Gjithcka nis me vështrimin mbi ato dy vizat në testin e shtatëzanisë… Me dhjetëra mendime, ndjesi, pasiguri dhe mbi te gjitha me kuriozitetin më të madh […]