Hello MOM

Ndaje mrekullinë me një klikim!

Hello Mom është aplikacioni i lumturisë, opsionet fantastike të të cilit do ta bejne rrugëtimin e mëmësisë një eksperiencë unike, duke iu dhënë akses të ruani dhe të ndani të gjitha pamjet e ekografive të bebit tuaj. SAMSUNG OFFICIAL PARTNER