Lista e Çmimeve

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]Më poshtë gjeni tabelën e çmimeve të klinikës DUA Healthcare për specialitetet: Stomatologji, Kirurgji Dentare, Obstetrikë-Gjinekologji dhe Fizioterapi.[/vc_column_text][vc_column_text]

Çmimet (në lekë)
Stomatologji
Vizita / konsulta1000
Grafi400
Mbushje kanali2000
Fluorizim3000
Pastrim Gurezash4000
Mbushje frontalesh5000
Mbushje Grada 13000
Mbushje Grada 24000
Mbushje Grada 39000
Mbushje Grada 410000
Element porcelani14000
Element Zirkon35000
Implant65000
Protezë Totale30000
Zbardhim20000
Kirurgji dentare
Kyretazh me ozon10000
Kyretazh me lembo
paradontale
20000
Rigjenerim kockor40000
Obstetrikë - Gjinekologji
Ekografi gjinekologjike3000
Ekografi transvaginale3500
Ekografi obstetrikale 2D/3D3000
Ekografi morfologjike5000
Vizitë vaginale2000
PAP test3000
Kolposkopi5000
Kolposkopi+Biopsi15000
Konsulte2000
Fizioterapi
Vizita/Konsulta2500
Fizio-kinezo-terapi4000
Fizio-kinezo-terapi5000
[/vc_column_text][vc_column_text]* Çmime me 10%  ulje, përfitojnë dhe pacientët me KARTËN E FAMILJES “DUA”

* Karta STANDART e SIGAL përfiton të gjitha uljet si më sipër në stomatologji, kirurgji dentare dhe obstetrikë-gjinekologji.

* Karta PRIVILEGE e SIGAL, përveç uljeve të mësipërme, përfiton dhe uljet në fizioterapi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]