kujdesi oral

April 22, 2021

Kujdesi oral & Shtatëzania

Pse është kaq e rëndësishme vëmendja dhe përkujdesi për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve gjatë periudhës së shtatëzanisë? Shtatëzania shkakton ndryshime të shumta hormonale, të cilat […]