shtatezania

April 22, 2021

Kujdesi oral & Shtatëzania

Pse është kaq e rëndësishme vëmendja dhe përkujdesi për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve gjatë periudhës së shtatëzanisë? Shtatëzania shkakton ndryshime të shumta hormonale, të cilat […]
April 13, 2021
pregnancy, stress

Stresi gjate shtatëzanisë – Çfarë duhet të dini

Çfarë është stresi? Stresi është një reagim i natyrshëm ndaj ndryshimeve dhe sfidave. Edhe ndryshimet pozitive, qofshin ato edhe emocionuese mund të rezultojne për shumë individë […]
March 29, 2021

Qelizat staminale – Gjithçka që duhet të dini

Cfarë janë qelizat staminale? Qelizat staminale janë qeliza të padiferencuara, të cilat transformohen në të gjitha llojet e tjera të qelizave që gjenden në organizmin tonë. […]