stresi

April 13, 2021
pregnancy, stress

Stresi gjate shtatëzanisë – Çfarë duhet të dini

Çfarë është stresi? Stresi është një reagim i natyrshëm ndaj ndryshimeve dhe sfidave. Edhe ndryshimet pozitive, qofshin ato edhe emocionuese mund të rezultojne për shumë individë […]