Specialitetet tonaStomatologji


Studimi, diagnoza, parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve të kavitetit oral.


Obstetrike


Trajtimi i shtatzanisë, lindja dhe periudha pas lindjes (post partum).


Gjinekologji


Diagnostikimi, trajtimi i patologjive dhe check-up i sistemit riprodhues femëror.


Fizioterapi


Trajtim manual, fizioterapeutik i te gjitha problemeve te lidhura me shtatzanine.


Për ju, duam
më të mirën


Rreth Nesh
Filozofia jonë mbështetet në kombinimin e vlerave humane me eksperiencën më të mirë mjekësore.
EKIPI YNË
 

Planifikoni vizitën tuaj


Ju mund të bëni rezervimin online të vizitës në klinikën tonë.

Rezervo tani